Udes kod Jakova: Autobus GSP-a sleteo s nadvožnjaka

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Jakova: Autobus GSP-a sleteo s nadvožnjaka

Autobus na liniji 610 sleteo je sa nadvožnjaka na putu Surčin - Jakovo jutros oko 4 sata.

- Nadležne službe u ovom trenutku izvlače autobus na kolovoz, nadamo se da će sve uskoro biti regulisano - potvrđeno je za Blic u GSP-u.

Saobraćajna nezgoda dovela je do kilometarskih kolona vozila u oba pravca na ovoj deonici puta, a za sada je nepoznat uzrok ovog događaja.

Kako je potvrđeno u MUP-u Srbije, do nezgode je došlo kada je autobus probio zaštitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ogradu i sleteo sa mosta za Galovicu.

- U autobusu se nalazio samo vozač koji tom prilikom nije povređen. Saobraćaj se trenutno odvija naizmenično u jednoj traci, a službe rade na izvlačenju autobusa na kolovoz - kazali su u MUP-u.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.