Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se poznata glumica

Dvadesetšestogodišnja glumica je prije nego što je uplovila u brak, sa Tomom bila tri godine u vezi. Ceremonija je održana u tajnosti.

Srećan par se prvi put sreo na snimanju filma "Suite Francaise" 2013. Godine.

"Oduvjek je željela da se uda u Zlatnoj obali, mjestu na kome je odrasla kao dijete, na imanju babe i dede. Tom je želio da vjenčanje bude u Velikoj Britaniji, ali pošto je znao koliko to znači za Margo, pa se nije mnogo bunio”, rekao je jedan glumičinih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prijatelja.

Oni su odlučili da vjenčanje bude oko Božića, kako bi praznike mogli da provedu sa obje porodice, što nikada ranije nisu radili.

Goste su zamolili da čuvaju njihovu tajnu, pa za vjenčanje se zaista nije znalo do tog trenutka. Pojedini mediji navode da je i sama lokacija venčanja bila nepoznata. Par je svojim prijateljima i porodici rekao da dođu na nekoliko različitih lokacija, sa kojih su ih zatim autobusom dovezli mjesto svadbe.

Takođe, bilo im je zabranjeno da koriste fotoaparate i kamere.

(NN/b92.net)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.