Učenik brutalno pretučen bejzbol palicom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2013, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik brutalno pretučen bejzbol palicom

Učenik Politehničke škole iz Kragujevca Stefan J. kojeg je juče bejzbol palicom napao Darko R, životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra se bore za njegov život.

Dečak je brutalno pretučen bejzbol palicom

Stefan J. je zadobio teške povrede glave i posle operacije je smešten u jedinicu intenzivne nege, potvrdila je RTS-u portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević.

 

Ona je dodala da Stefan J. ima teške povrede glave, da su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neorohirurzi operisali i trenutno je na lečenju na jedinici intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju.

 

Načelnik Policijske uprave Ivan Đorović rekao je da je Stefana J. napao Darko R. juče u kafiću "Tabasko", koji se nalazi preko puta Politehničke škole. Đorović za RTS rekao da je policija Darka R. hapsila i pre oko dve godine kada je metalnom sekirom napao učenika Prve tehničke škole i školskog policajca koji je u tom napadu odmah intervenisao.

 

"Intenzivno radimo na pronalaženju Darka R. i nećemo stati dok ga ne uhapsimo", naglasio je Đorović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.