Ubio suprugu jer je tražila razvod

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio suprugu jer je tražila razvod

Bukurešt -- Gnevni muž upao u firzerski salon u jednoj od najprometnijih ulica u Bukureštu i ubio svoju suprugu i njenu koleginicu, a potom ranio još šest osoba.

Obe žene su radile u frizerskom salonu, saopštili su rumunski zvaničnici.

Napadač je posle toga pobegao iz salona i sakrio se u obližnjoj zgradi, a kasnije ga je privela policija, navodi AP.

Tužilac Marijus Jakob je rekao da su odnosi između napadača, koji je identifikovan kao vozač kola hitne pomoći George Vladan, i njegove supruge bili napeti.

Novinska agencija Mediafaks je objavila da je Vladan bio ljut na ženu zato što je podnela zahtev za razvod.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rumunija: Muž ubio ženu u frizerskom salonu

Izvor: S media, 05.Mar.2012

Jedan gnevni muž upao je večeras u firzerski salon u jednoj od najprometnijih ulica u Bukureštu i ubio suprugu koja je tu radila, i još jednu osobu, a ranio šest ljudi, saopštili su rumunski zvaničnici...Druga ubijena osoba je, takođe, radila u frizerskom salonu...Maćeha i baka terale devojčicu...

Nastavak na S media...

Ubio ženu jer je podnela zahtev za razvod

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2012

Gnevni muž upao u firzerski salon u jednoj od najprometnijih ulica u Bukureštu i ubio svoju suprugu i njenu koleginicu, a potom ranio još šest osoba.

Nastavak na Radio 021...

Rumunski policajac ubio dvije i ranio osam žena

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2012, 00:07

BUKUREŠT - Jedan rumunski policajac ubio je danas u Bukureštu dvije i ranio osam žena kada je otvorio vatru u frizerskom salonu u kome je radila njegova supruga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.