Ubili su mog brata, otkaz nije dovoljan

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 22:30

"Ubili su mog brata, otkaz nije dovoljan"

Sestra Afroamerikanca koji je preminuo tokom policijske interevencije u Mineapolisu, oglasila se danas i zatražila pravdu za svoga brata.

Ona je upozorila da otpuštanje četvorice policajaca nije dovoljna kazna, izvestio je Rojters.

"Oni su ubice, ubili su mi brata i na njih se mora izvršiti dodatni pritisak. Otpuštanje iz policije nije dovoljno", izjavila je Bridžit Flojd, sestra nastradalog Džordž Flojda u emisiji Dobro jutro Ameriko ABC mreže.

Predstavnica policije Mineapolisa najavila je danas da će imena okrivljenih policajaca biti objavljena nakon razgovora sa svedocima, ali nije precizirala kada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASILA SE SESTRA UBIJENOG AFROAMERIKANCA Oni su ubice, ubili su mi brata, otpuštanje iz policije nije dovoljno (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Maj.2020, 07:54

Sestra Afroamerikanca koji je preminuo tokom policijske interevencije u Mineapolisu, oglasila se u sredu i zatražila pravdu za svoga brata, upozorivši da otpuštanje četvorice policajaca nije dovoljna kazna, izvestio je Rojters.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.