Ubila se glumica iz Nestašnih godina

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila se glumica iz "Nestašnih godina"

Manekenka i glumica Analis Brakensik (46) pronađena je mrtva u svojoj kući u Sidneju, a uzrok smrti je samoubistvo, prenosi "Pipl".

Brakensikova je karijeru započela 1997. u hit seriji "Nestašne godine" gde je igrala Stefani, zatim je ostvarila uloge u serijama "Home and away" i "Pizza".

Paralelno se bavila manekenstvom, a bila je i zaštitno lice organizacije "R U OK" koja skreće pažnju na probleme sa mentalnim zdravljem i bavi se prevencijom samoubistva.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Policija je provalila u kuću manekenke nakon što je ostavila zabrinjavajuću poruku na Instagramu, u kojoj je napisala da je njen svet prevrnut naglavačke. Njeni prijatelji su se zabrinuli, pošto se nije javljala na telefon, i pozvali su policiju.

Sunshine, sand, schatzie, smiles and sangria ...ayinparadise #ibiza #españa #spain #endlesssummer #islandlife #love

A post shared by Annalise Braakensiek (@annalisewithlove) on Sep 6, 2018 at 2:34pm PDT

Brakensikova je ranije govorila o borbi sa depresijom, zbog čega se i povezala sa organizacijom za zaštitu mentalnog zdravlja.

"Skrhani smo vešću o njenoj smrti. Voleli smo je i poštovali, i upućujemo saučešće od srca njenim najmilijima," saopštila je organizacija "R U OK".

Girlie lunch ready#whatwouldidowithoutyou #fashion #advisors #loveyou #australiaday #girls

A post shared by Annalise Braakensiek (@annalisewithlove) on Jan 25, 2018 at 6:30pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.