Ubijeni napadači na vojnu paradu u Iranu

Izvor: Danas, 22.Sep.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijeni napadači na vojnu paradu u Iranu

Najmanje 25 osoba nastradale su danas tokom vojne parade na jugozapadu Irana, a br polovina nastradalih su pripadnici Revolucionarne garde Irana, javlaju zapadne agencije, pozivajući se na iranske novinske agencije. Članak Ubijeni napadači na vojnu paradu u Iranu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oružani napad na vojnoj paradi u Iranu, poginulo 25 osoba (uznemirujući video)

Izvor: BKTV News, 22.Sep.2018

Najmanje 25 osoba nastradalo je tokom vojne parade na jugozapadu Irana, a polovina nastradalih su pripadnici Revolucionarne garde Irana, javlaju zapadne agencije, pozivajući se na iranske novinske agencije. Za ovaj napad odgovornost je preuzela Islamska država, ali i iranski etnički arapski opozicion...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.