Ubijene tri časne sestre

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijene tri časne sestre

Tri katoličke misionarke pronađene su ubijene u svom samostanu u Burundiju.

Ministarstvo spoljnih poslova u Rimu je potvrdilo ubistva u Kamengeu kod Budžumbure, glavnog grada Burundija. Ono nije želelo da pruži više informacija, pa ni o vremenu kada je zločin počinjen.

Starešina misije u Burundiju, velečasni Mario Pulčini, rekao je da je tela dve časne sestre pronašla treća časna sestra u nedelju popodne. Pulčini je rekao da su ostale sestre telefonirale starešinstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da kažu kako se plaše da je napadač još u manastiru. Kada je pomoć stigla, časna sestra koja je našla prve dve žrtve takođe je pronađena mrtva, rekao je Pulčini.

Iz dioceze u Parmi u Italiji, kojoj sestrinstvo u Burundiju pripada, saopšteno je da je motiv po svoj prilici pljačka.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.