Ubijaju Palestince i super se provode

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijaju Palestince i super se provode

Iako su Ujedinjene nacije pozvale Izrael i Hamas na primirje, mira u ovoj zaraćenoj zoni nema, a već danima svet obilaze priče, snimci i fotografije užasa koji se događaju u Pojasu Gaze. Međutim, zahvaljujući Instagramu svet obilaze i fotografije izraelske omladine-vojnika, koja u pauzama ratovanja postavlja fotografije dobrog provoda u armiji.

 

Rasprostranjenost i popularnost društvenih mreža još jednom je dobila vrlo opipljivu potvrdu i to na prilično neočekivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << način. Naime, mladi izraelski vojnici pronalaze vreme da preko Instagrama objavljivati fotografije "dobrog provoda", priprema za rat pa čak i one u seksi pozama.

 

Uz komentare kao što su "Spreman da obranim svoju zemlju" ili "Napolju na suncu, na prašini rata, jedna nacija jača kao nikad pre" stoje razni haštagovi među kojima su "izrael", "ratnik", "nikadaneodustaj", "seksi", "bomba", "kolt", "ubij"...

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izraelski vojnici nasmejani u ratu

Izvor: medio.rs, 18.Nov.2012

Iako su Ujedinjene nacija pozvale Izrael i Hamas na primirje, mira u ovoj zaraćenoj zoni još uvek nema, a već danima svetom kruže priče, fotografije i snimci užasa koji se događaju u Pojasu Gaze.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.