(UZNEMIRUJUĆE) Kombi brze pošte pokosio biciklistu u Nišu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 10:28

(UZNEMIRUJUĆE) Kombi brze pošte pokosio biciklistu u Nišu (FOTO)

Lekari mogli da konstatuju samo smrt.

Stariji muškarac stradao je jutros oko 8.00 časova vozeći bicikl Bulevarom cara Konstantina, pošto je na njega naleteo kombi brze pošte.

U Hitnoj pomoći su kazali da je njihova ekipa izašla na teren po pozivu, ali da su mogli samo da konstatuju smrt bicikliste.

Identitet nastradalog za sada nije poznat, ali se prema rečima očevidaca stariji čovek kretao Bulevarom cara Konstantina iz pravca Arheološkog nalazišta Medijana, prema gradu, a oboren je u blizini tržnog centra Stop Šop.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Biciklista stradao u udesu

Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2023

NIŠ..Nišlija (74) stradao je juče oko 8.00 časova na Bulevaru cara Konstantina, pošto..je na njega naleteo kombi beogradskih registarski tablica...U Hitnoj pomoći su kazali da je njihova ekipa izašla na teren po pozivu, ali da..su mogli samo da konstatuju smrt bicikliste...Očevidci kažu da je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.