UŽIVO ZAVRŠIO KOD LEKARA: Ivan Marinković povredio zglob!

Izvor: Kurir, 30.Dec.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO ZAVRŠIO KOD LEKARA: Ivan Marinković povredio zglob!

Marinković je tokom jurnjave za loptom upao u rupu i iskrenuo skočni zglob pa je morao da ode kod lekara

Ivan Marinković izdržao je skoro četiri meseca na imanju u Lisoviću, da bi se dan pre kraja povredio. Naime, farmer je tokom igranja fudbala povredio skočni zglob i završio kod lekara.

Momci na Farmi u nedelju su rešili da se malo poigraju i u dvorištu su igrali fudbal. Međutim, nije prošlo u dobrom raspoloženju kako su mislili, jer se Ivan Marinković >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povredio.

Naime, on je tokom jurnjave za loptom upao u rupu i iskrenuo skločni zglob, a sudeći po jaucima koje je ispuštao, bilo je vrlo bolno. Ivanu je ukazana lekarska pomoć i zbog povrede mu je narađeno da strogo miruje.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

OVDE MOŽETE DA GLASATE ZA SVOG FAVORITA

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

FARMA UŽIVO POSLEDNJI DAN ZAVRŠIO KOD LEKARA: Ivan Marinković povredio zglob!

Izvor: Dzungla.org, 30.Dec.2013

Marinković je tokom jurnjave za loptom upao u rupu i iskrenuo skočni zglob pa je morao da ode kod lekara OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.