(UŽIVO) PROTEST PROTIV DIKTATURE (DAN 6) Krenula šetnja od zgrade Vlade(VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Apr.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) PROTEST "PROTIV DIKTATURE" (DAN 6) Krenula šetnja od zgrade Vlade(VIDEO)

Šesti "Protest protiv diktature" počeo je danas ispred zgrade Vlade Srbije. Sve informacije najbrže ćete, kao i do sada, saznati na sajtu "Blica".

"MARŠ" KA ŽELEZNIČKOJ STANICI

Masa je krenula u šetnju od zgrade Vlade uputivši se ka Železničkoj stanici. navodno,ovaj put trasa šetnje biće nemanjina, Admirala Geprata, pa Brankov most.

POČELA KIŠA

Demonstrantima vreme ne ide na ruku, pa je već na početku okupljanja počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kiša. Međutim, prema najavama RHMZ-a, reč je o kretkotrajnim padavinama.

MINUT ĆUTANJA

Okupljeni su još jednom odala poštu stradalim pilotima kraj Šapca, minutom ćutanja, a tišina se nastavila i uz puštenu himnu "Bože, pravde".

OKUPLJANJE U PODNE

Za razliku od prethodnih pet okupljanja koja su bila ispred Skupštine u 18 sati, skup je danas zakazan za podne i to ispred zgrade Vlade.

U isto vreme protestuju članovi Vojnog i Policijskog sindikata.

Na razglas puštena je muzika, a grme i pištaljke i vuvuzle. Zatvorena je Nemanjina i Kneza Miloša za saobraćaj. Među okupljenima su i predstavnici Inicijative " Ne da(vi)mo Beograd" koji nose njihove već prepoznatljive zastave.

- Došli smo da podržimo studente, slažemo se sa njihovim zahtevima, kao i sindikate - rekao je Radomir Lazović u ime Inicijative.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) PROTEST U CENTRU BEOGRADA (DAN 6) Krenula šetnja od zgrade Vlade (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Apr.2017

Šesti "Protest protiv diktature" počeo je danas ispred zgrade Vlade Srbije. Sve informacije najbrže ćete, kao i do sada, saznati na sajtu "Blica"..."MARŠ" KA ŽELEZNIČKOJ STANICI..Masa je krenula u šetnju od zgrade Vlade uputivši se ka Železničkoj stanici. Navodno, ovaj put trasa šetnje biće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.