UŽIVO: Gruzija-Srbija 0:4 (2. minut)

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Gruzija-Srbija 0:4 (2. minut)

Izabranici Aleksandra Đorđevića u Tbilisiju igraju prvi od dva meča u trećem "prozoru" kvalifikacija za Svetski kup Kombinovani tim Srbije večeras igra protiv Gruzije u prvom od dva meča u okviru trećeg "prozora" kvalifikacija za Svetski kup u Kini.Selektor Aleksandar Đorđević je morao da "meša karte", pa su glavne uzdanice za ovaj meč Marjanović, Milutinov, Simonović, Milosavljević...Dešavanja sa meča pratite na sajtu "Novosti".PRVA ČETVRTINAĐorđević se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odlučio za petorku: Micić, Milosavljević, Todorović, Jelovac, Milutinov.Prve poene na meču postigao je Milosavljević, da bi posle promašaja Šermadinija ponovo uspeo da se upiše u strelce (0:4).

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KRAJ: Gruzija-Srbija 50:87

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2018

Izabranici Aleksandra Đorđevića u Tbilisiju lako i ubedljivo savladali Gruziju i poslali jasnu poruku Nemačkoj Bez obzira na sastav, rezultat je isti - Srbija je pobedila! Kombinovani tim Aleksandra Đorđevića je u Tbilisiju lako i ubedljivo savladao Gruziju - 87:50 (18:11,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.