UŽIVO: BRAZIL - HOLANDIJA 0:0 (4. minut)! Penal za lale

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: BRAZIL - HOLANDIJA 0:0 (4. minut)! Penal za "lale"

Kome će pripasti utešno treće mesto na SP? Da li će Brazil da se trgne posle katastrofe od Nemačke ili će Holandija da preboli penal rulet protiv Argentine? Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa Nacionalnog stadiona u Braziliji.

Arjen Roben, prva zvezda "lala" na SP

 

Selektor "karioka" Luis Felipe Skolari prethodnih dana bio je pod "baražnom vatrom" novinara, pa je morao drastično da menja sastav koji je doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << debakl od Nemaca. Od igrača koji su počeli meč sa Nemcima nema Marsela, Fernandinja, Hulka i Freda, a novi igrači su Maksvel, Ramires, Vilijan i Žo. Takođe, posle suspenzije se u tim vratio štoper Tijago Silva.

 

3. minut - GOOOL - Robin van Persi dovodi "lala" u vođstvo.

2. minut - Žuti karton za Tijaga Silvu. Penal za Holandiju posle starta nad Robenom.

1. minut - Utakmica je počela.

 

S druge strane, Luj van Gal nije mnogo menjao. Samo je napravio prinudnu izmenu jer je umesto povređenog De Jonga u sastavu mladi Klasi. Na zagrevanju se povredio Vesli Snajder, pa će njegovo mesto da zauzme De Guzman.

 

SASTAVI

BRAZIL: Sezar, Majkon, Silva, Luiz, Maksvel, Gustavo, Paulinjo, Vilijan, Oskar, Ramires, Žo.

HOLANDIJA: Silesen, Flar, De Frej, Martins Indi, Klasi, Vajnaldum, Blind, Kujt, De Guzman, Van Persi, Roben.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.