UŽASAN INCEST: Šestorica braće silovali sestru pred roditeljima!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2014, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAN INCEST: Šestorica braće silovali sestru pred roditeljima!

Njihovi roditelji Džon (65) i Nita (54) znali su za ta zverstva. Istragom se pokazalo da je majka tome prisustvovala najmanje jednom

VAŠINGTON - Užas.

Američka policija u državi Severna Karolina razotkrila je monstruozan zločin, u koji je uključena devetočlana porodica Džekson.

Naime, šestorica braće Aron (19), Benjamin (19), Natanijel (21), Metju (23), Džon (25) i Erik (27) optuženi su da su silovali svoju mlađu sestru >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (16) od kada je imala četiri godine, a njihovi roditelji Džon (65) i Nita (54) znali su za ta zverstva.

- Istragom se pokazalo da je majka tome prisustvovala najmanje jednom i da ništa nije uradila da to spreči - rekao je šerif Erik Tili, koji je vodio istragu.

Inače, članovi porodice Džekson važe za neobične i asocijalne stanovnike okruga Perkimans. Živeli su u kući okruženoj velikim zidom i držali se podalje od ostatka zajednice.

- Roditelji su krivi jer je njihova uloga bila da deci nauče šta je dobro, a šta zlo - naglasio je Tili.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.