UŽAS: Ubio petoro svoje dece da bi stekao moć!?

Izvor: Mondo, 09.Jan.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS: Ubio petoro svoje dece da bi stekao moć!?

Muškarac iz Pakistana (40) žrtvovao pet od ukupno šestoro svoje dece, jer je mislio da će tako steći natprirodne moći, prenosi Skaj njuz.

Foto: AP Photo/Anjum Naveed

Pakistanac po imenu Ali Navaz Legari ubio je tri sina i dve kćerke (u dobi između tri i 13 godina), verujući da će tom žrtvom steći natprirodne sposobnosti, a pre svega da će dodirom moći da pretvara običan metal u srebro i zlato i da će ostati večno mlad!?

Skaj njuz prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reči policijskog zvaničnika da je porodica živela u velikom siromaštvu i da je u očajanju taj muškarac počeo da se zanima za crnu magiju.

"Izgleda da je ovu žrtvu podneo u ritualnom činu", dodaju u lokalnoj policiji.

Prema istrazi, Legari je probao, najpre, da otruje celu svoju porodicu za večerom, ali da je žena primetila da se on čudnop ponaša. Potom su se supružnici posvađali, a ona je ljutita napustila kući sa nasjstarijim sinom i otišla je kod svojih roditelja.

Spasa, nažalost, nije bilo za ostalu decu.

Uspavao je petoro dece, a onda ih zadavio, navodi policija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.