UŽAS USRED SRBIJE: Dečak (9) upucao sa terase devojčicu (5) U GRUDI!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS USRED SRBIJE: Dečak (9) upucao sa terase devojčicu (5) U GRUDI!

Zbog nemara roditelja početkom ove nedelje povređena je petogodišnja N. P. iz okoline Beočina, koju je takođe vazdušnom puškom nišanio i u grudi ranio devetogodišnji P. A.

Umalo je završila kobno igra dveju sedmogodišnjih sestara iz beogradskog naselja Kumodraž, pri čemu je jedna sestra ranila drugu hicem iz vazdušne puške, što nažalost nije usamljen slučaj.

Kako saznajemo, dečak P.A. se nalazio na terasi kuće, gde je našao vazdušnu pušku, piše "Alo".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Neko od ukućana je pušku ostavio naslonjenu na zid na terasi, gde se dečak igrao. Video je pušku i uperio je u pravcu N. P., koja se igrala u dvorištu. U jednom momentu povukao je oroz, a dijabola je pogodila devojčicu u grudi - kaže izvor „Alo!“.

Devojčica je prevezena u Dom zdravlja u Beočinu, gde je utvrđeno da je dijabolu zaustavila grudna kost.

Potom je prebačena u Klinički centar „Vojvodina“, gde su joj izvadili dijabolu iz tela.

Policija je obavila uviđaj i, kako nezvanično saznajemo, podnela prijavu za ugrožavanje sigurnosti protiv oca povređene devojčice jer je utvrđeno da je puška njegova.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.