Izvor: B92, 27.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USVOJENA DEKLARACIJA, VECE GRADJANA U CETVRTAK

Vece republika Savezne skupstine usvojilo je Deklaraciju o principima zastite nacionalnog i drzavnog interesa Jugoslavije povodom "eskalacije albanskog terorizma na Kosovu i Metohiji i u kopnenoj zoni bezbednosti", koju je predlozila jugoslovenska vlada. Tim dokumentom trazi se postovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN i osudjuje albanski ekstremizan na podrucju zone kopnene bezbednosti na jugu Srbije, na adminsitrativnoj granici prema Kosovu.

Vece republika jugoslovenskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << parlamenta usvojilo je i budzet za narednu godinu koji iznosi 45,8 milijardi dinara. Budzet je u Vecu republika usvojen vecinom glsasova, odnosno sa 26 glasova za i dva glasa protiv. Drugi dom jugoslovenskog parlamenta - Vece gradjana o predlogu budzeta raspravljace u cetvrtak, prenosi Beta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.