USS ne zabranjuje 1389 i SNP Naši

Izvor: B92, 14.Nov.2012, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USS ne zabranjuje 1389 i SNP "Naši"

Beograd -- Ustavni sud Srbije odbio je predlog za zabranu rada udruženja građana "Srpski narodni pokret 1389" iz Beograda i udruženja građana SNP "Naši" iz Aranđelovca.

Kako piše na sajtu tog suda, na današnjoj sednici je odbačen i predlog za zabranu rada udruženja građana "SNP Naši 1389".

Upravni odbor SNP "Naši" saopštio je da je takva odluka Ustavnog suda najbolji dokaz da je taj pokret "sve vreme radio u sladu sa Ustavom Srbije, štiteći interese Srbije, njenih građana i vrednosti njime proklamovane".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ustavni sud odbio zabranu "SNP Naši"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2012

BEOGRAD -..Ustavni sud Srbije odbio je na današnjoj sednici predlog za zabranu rada udruženja građana "Srpski narodni pokret 1389" iz Beograda i udruženja građana "SNP Naši" iz Aranđelovca...Kako piše na sajtu tog suda, na današnjoj sednici je odbačen i predlog za zabranu rada udruženja građana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.