USRED TRAGEDIJE STIŽU TEORIJE ZAVERE: Trampovi stručnjaci progovorili o NESREĆI U RUSIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USRED TRAGEDIJE STIŽU TEORIJE ZAVERE: Trampovi "stručnjaci" progovorili o NESREĆI U RUSIJI

Eksplozija u ruskoj nuklearnoj agencij Rosatom kod Amerikanaca budi sumnju u početak nove trke u naoružanju.

 Sjedinjene Države veruju da je nedavna eksplozija u Rusiji, kada je poginulo pet naučnika, bila povezana sa ruskim programom hipersoničnih krstarećih raketa, rekao je danas visoki zvaničnik administracije Donalda Trampa.

Ruska nuklearna agencija Rosatom saopštila je ranije da se akcident dogodio tokom raketnog testiranja na platformi na moru, kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapalilo raketno gorivo što je izazvalo eksploziju.

Američki zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman rekao je da Vašington nije spreman da u ovom trenutku kaže da li je to bila nuklearna eksplozija, ali da veruje da je uključivala radioaktivne elemente.

Ruski pokušaji da razvije hipersoničke krstareće rakete bude sumnju u to da li će takozvani nuklearni sporazum Novi start koji ističe 2021. biti produžen za još pet godina, dodao je američki zvaničnik.

Pogledajte rezultate

UNIŠTAVALI GRADOVE, UKINULI LETO: Ovo su posledice najvećih vulkanskih erupcija na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.