USRED Crne Gore: USTAŠKI SIMBOL na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USRED Crne Gore: USTAŠKI SIMBOL na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica! (FOTO)

Samo par dana nakon albanskog upada na pravoslavne svetinje u Svaču i širenje obilježja Velike Albanije, u Bjelopavlićima nakon režimske proslave 13. jula neko se osilio da Srbima pokaže da Crna Gora više nije njihova država

Ustaško obeležje koje vidite na slici saobraćajnog znaka nije slikano ni u Splitu, Zagrebu, Vukovaru, već u srcu Bjelopavlića na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica.

u kojoj su oni konstitutivni narod i da ih nesumljivo čeka sudbina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srba iz onog dela Hrvatske gde su takođe biti konstitutivni narod.

Izjave predsednika Crne Gore u emisiji "Živa istina", gde preti da se obračuna sa svima koji nose crne mantije, te izjava predsednika Vlade na proslavi 13. jula da srpska pravoslavna crkva MORA da poštuje zakone države, daje vetar u leđa pojedincima koji su naslednici Sekulićeve i Štedimlijeve krvave ustaške ideologije.

Iracionalno je očekivati od nadležnih da preduzmu neki zakonski korak u skladu sa kažnjavanjem prestupnika koji na ovaj način propagiraju neki novi srpski Jasenovac i ostala stratišta.

Pogledajte rezultate

ČUDESNA VODA Znate li zašto je more slano? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.