Sveštenika Peranović čeka 40 godina zatvora

Izvor: Blic, 23.Nov.2012, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenika Peranović čeka 40 godina zatvora

Očekujem da se, posle nalaza o duševnom zdravlju osumnjičenog Branislava Peranovića, završi istraga, da tužilaštvo uskoro podigne optužnicu protiv njega za teško ubistvo Nebojše Zarupca, za šta je predviđena zatvorska kazna do 40 godina.

Ovako za „Blic” Dušan Pašić, advokat porodice Zarubac, ocenjuje rezultate veštačenja, koji su potvrdili da je Peranović (54) 6. avgusta bio uračunljiv kada je u Kampu za lečenje zavisnosti “Sretenje” kod Loznice ubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << štićenika Zarupca (39) iz Valjeva.

I sestra ubijenog Nebojše, Nevena Zarubac veruje da će Peranović (54), nakon što su veštačenja - neuropsihijatrijsko - osumnjičenog i sudsko-medicinsko - povreda žrtve dostavljena Višem sudu u Šapcu, veruje da će sveštenik uskoro biti optužen.

- Ni danas mi nije jasno zašto je Peranović toliko mučki i nasmrt pretukao moga brata. Nebojša nije zaslužio takve batine i nadam se da će i tužilaštvo brzo reagovati podići i optužnicu protiv Peranovića - napominje Nevena.

Sestra ubijenog kaže da i da su joj bivši štićenici, koje je i saslušao istražni sudija, saznala da je u “Sretenju” bilo torture i da su svakodnevno dobijali batine.

Povezane vesti: Sudski veštaci: Pop Peranović bio uračunljiv Pop Branislav Peranović biće tri nedelje na posmatranju Peranović kod psihijatra na posmatranju Ubijeni Zarubac nije imao tragove narkotika u krvi Roditelji štićenika uplatili 120.000 evra popu ubici

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sveštenika Peranovića čeka 40 godina zatvora

Izvor: Blic, 23.Nov.2012

"Očekujem da se, posle nalaza o duševnom zdravlju osumnjičenog Branislava Peranovića, završi istraga, da tužilaštvo uskoro podigne optužnicu protiv njega za teško ubistvo Nebojše Zarupca, za šta je predviđena zatvorska kazna do 40 godina." Najteža kazna za sveštenika..Ovako za „Blic”...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.