URUGVAJAC UNIŠTIO VBA: Het-trik Luisa Suareza!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URUGVAJAC UNIŠTIO VBA: Het-trik Luisa Suareza!

Liverpul je na svom terenu ubedljivo pobedio Vest Bromvič s 4:1, a meč je obeležio Suarez koji je postigao tri gola na ovom meču

MANČESTER - Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na svom terenu ekipu Stouka sa 3:2 u devetom kolu Premijer lige.

Stouk je poveo preko Pitera Krauča  u 4. minutu, izjednačio je Robin Van Persi u 43, a gosti su do poluvremena došli do novog vođstva preko Marka Arnautovića u 45. Ipak, Vejn Runi u 78. i Havijer Ernandes >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u 80. minutu doneli su preokret i pobedu svojoj ekipi od 3:2.

Liverpul je kod kuće ubedljivo savladao Vest Bromvič sa 4:1 i tako ostao na drugom mestu na prvenstvenoj tabeli. Het-trik za domaćina postigao je Luis Suarez, jedan gol dao je Danijel Staridž, dok je strelac za goste bio Džejms Morison iz penala.

Everton je u gostima pobedio Aston Vilu sa 2:0 golovima Lukakua i Osmana. Arsenal je u gostima pobedio Kristal Palas s 2:0 pogocima Artete i Žirua. Sautempton je na svom terenu pobedio Fulam s 2:0.

Arsenal je prvi sa 22 boda ispred Liverpula sa 20.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

URUGVAJAC UNIŠTIO VBA: Het-trik Luisa Suareza!

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2013

Liverpul je na svom terenu ubedljivo pobedio Vest Bromvič s 4:1, a meč je obeležio Suarez koji je postigao tri gola na ovom meču OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.