URS-a o kandidatima za ministre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2011, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS-a o kandidatima za ministre

BEOGRAD -

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) održaće danas u Kragujevcu sednicu predsedništva na kojoj će biti reči o kandidatima za ministre ekonomije i nacionalnog investicionog plana.

U pres službi URS-a rečeno je Tanjugu da će se nakon tog sastanka novinarima obratiti lider URS >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mlađan Dinkić i njegov zamenik Veroljub Stevanović, a da imena kandidata za ministre neće biti saopštena.

Na sednici predsedništva URS-a biće reči i o aktuelnim političkim temama u zemlji.

Dosadašnji ministar ekonomije Mlađan Dinkić podneo je ostavku na tu funkciju nakon što je premijer Mirko Cvetković pokrenuo postupak njegovog razrešenja.

Skupština Srbije je konstatovala ostavku Dinkića, kao i ministarke za nacionalni investicioni plan Verice Kalanović i ministra zdravlja Tomice Milosavljevića.

Sednica predsedništva URS-a zakazana je za 13 sati u prostorijama stranke "Zajedno za Šumadiju".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.