URS: Povući ekonomske zakone iz procedure

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Povući ekonomske zakone iz procedure

Ujedinjeni regioni Srbije zatražili su danas od Vlade da povuče iz skupštine procedure predloge zakona o privatizaciji i stečaju i o radu i time spreči tenzije koje će izazvati među građanima. Predsedništvo Srpskog sindikalnog fronta pozvalo je danas predsednika Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisava Orbovića da organizuje radni sastanak po pitanju zajedničkog nastupa vezanog za donošenje "četiri zakona".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sindikati traže smenu Radulovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2014

Predstavnici Samostalnog sindikata metalaca Srbije i granskog sindikata industrije, energetike i rudarstva "Nezavisnost" zatražili su danas povlačenje iz skupštinske procedure zakona o privatizaciji i stečaju, kao i smenu ministra privrede Saše Radulovića. Ujedinjeni regioni Srbije zatražili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.