URS: Đacima besplatna, zdrava užina

Izvor: B92, 09.Mar.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Đacima besplatna, zdrava užina

Čumić -- Lider URS Mlađan Dinkić rekao je da ta stranka traži da se svim đacima u osnovnim školama obezbedi besplatna užina i zdrava hrana proizvedena u Srbiji.

"Tražimo da nam deca budu zdravija, a poljoprivrednici da imaju više novca", rekao je u razgovoru sa poljoprivrednicima u šumadijskom selu Čumić Dinkić.

Kako je navedeno u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << URS-a, on je istakao da se neki mali problemi običnih ljudi mogu rešiti odmah i da zato ta stranka traži da se, umesto politike stezanja kaiša, svim djacima u osnovnim školama obezbedi besplatna užina i zdrava hrana proizvedena u Srbiji.

''Zamislite recimo, da jednu jabuku dnevno damo kao dodatak na užinu svim osnovcima u Srbiji. To je 570.000 jabuka dnevno, da pomognemo našim poljoprivrednicima da zarade, a naša deca da jedu zdravu hranu proizvedenu u Srbiji", rekao je Dinkić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

URS: Besplatna užina za đake

Izvor: RTS, 09.Mar.2014

Lider URS-a Mlađan Dinkić je ponovio da se ta stranka zalaže da se svim đacima u osnovnim školama obezbedi besplatna užina i zdrava hrana proizvedena u Srbiji, što će značiti i više prihoda za poljoprivrednike...Lider ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić rekao je da ta stranka traži...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.