UPOZORENJE DŽIHADISTIMA DAMASKA: Predajte se ili živi odavde nećete izaći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE DŽIHADISTIMA DAMASKA: Predajte se ili živi odavde nećete izaći!

Došao je kraj!

Sirijska arapska armija (SAA) pokrenula je veliku ofanzivu u istočnom Damasku ove nedelje, napadajući džihadiste u opštinama Džobar i Ajn Tarm.

Predvođeni 105. Brigadom Republikanske garde i Jedinicama za specijalne operacije, SAA je ostvarila velike teritorijalne uspehe za poslednjih 24 časa, zauzimajući nekoliko zgrada duž teško naoružane linije fronta.

Danas je SAA objavila da je zauzela veliki tunel u Al Džisar komšiluku Ajn >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tarma, posle čega i čitava opština pala u ruke sirijske vojske.

U međuvremenu, u Džobar distriktu istočnog Damaska, SAA je objavila da je zauzela džamiju Gazvat Badr nakon kratke borbe sa džihadistima.

Vrhovna komanda SAA je ponovila svoje upozorenje džihadistima u Džobaru i Ajn Tarmu da predaju kontrolu nad ovim naseljima vladinim snagama ili se pripreme za borbu do smrti.

Ostale vesti iz Sirije i Iraka pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.