Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2021, 17:27

UNS izabrao članove Izvršnog odbora

Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je da je nakon izborne skupštine održane 29. i 30. maja, konstituisana Uprava od 40 izabranih članova koji će rukovoditi UNS-om u naredne četiri godine. Za potpredsednike Udruženja novinara Srbije Uprava je izabrala novinarku Politike iz Smedereva Oliveru Milošević i Slobodana Ćirića, novinara lista Napred iz Valjeva.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Izabrana nova uprava Udruženja novinara Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 15.Jun.2021, 10:17

Udruženje novinara Srbije saopštilo je da je verifikovana nova uprava tog udruženja i da su novi potpredsednici UNS Olivera Milošević i Slobodan Ćirić, dok je predsednik Izvršnog odbora Slobodan Radičević. Olivera Milošević je novinarka Politike iz Smedereva, a Ćirić je novinar lista Napred...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.