UNS: Otkriti napadača na urednika u Blicu Velimira Perovića

Izvor: Blic, 28.Jul.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Otkriti napadača na urednika u "Blicu" Velimira Perovića

Udruženje novinara Srbije (UNS) traži od policije da hitno utvrdi identitet i podnese tužilaštvu prijavu protiv muškarca koji je juče kod Beogradskog sajma fizički napao Velimira Perovića, urednika u "Blicu". Velimir Perović, urednik u "Blicu"

- Očekujemo od tužilaštva i policije da istraže sve okolnosti ovog nasilništva - saopštavaju iz UNS-a.

Velimira Perovića, urednika u “Blicu”, u njegovom automobilu, u subotu oko 15 sati kod Beogradskog sajma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pretukao je nepoznati vozač “folksvagen pola” registracije BG 576 WĆ.

Nasilnik je prvo nervozno svirao vozeći iza Perovića, a zatim ga zaobišao, izašao iz vozila, prišao Perovićevom otvorenom prozoru, počeo da psuje i da mu preti, a onda Perovića udario dva puta pesnicom u glavu, na očigled njegove supruge i sina koji su bili s njim u automobilu.

Potom je nastavio da ga vređa i tražio od Perovića da izađe kako bi se obračunao s njim. Nepoznati krupniji napadač, sa kojim su u "polu" bile dve devojke, pobegao je u nepoznatom pravcu, a nasilnički napad prijavljen je policiji na opštini Savski venac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.