UHAPŠEN POLICAJAC IZ ALEKSINCA: Sprovodio prevare na auto-putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:19

UHAPŠEN POLICAJAC IZ ALEKSINCA: Sprovodio prevare na auto-putu

Zaustavljao strance na autoputu, lagao za kontrolu i uzimao im novac

D. I. policijski službenik u PS Aleksinac uhapšen je zbog prevare koju je sprovodio na parkinzima na autoputu.

Policajac je uhapšen zato što je više puta, a poslednji put tokom noći između 26. i 27. januara, za vreme dok je bio na dužnosti kontrole saobraćaja na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << autoputu Niš -Beograd, u reonu Deligrada, službenim vozilom sa upaljenom rotacijom prilazio putničkim i teretnim vozilima mahom stranih registarskih oznaka, a koji su bili zaustavljeni na nekom od parkinga.

On je od vozača zahtevao i uzimao novac najčešće pet ili 10 evra, kao i poklone u robi, predočavajući im da je policajac zadužen za kontrolu i obezbeđenje parking prostora.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Aleksinac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.