UDARIO PEŠAKA PA POBEGAO: Uhapšen vozač - pijan i drogiran!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 16:36

UDARIO PEŠAKA PA POBEGAO: Uhapšen vozač - pijan i drogiran!

Prilikom hapšenja, osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci identifikovali su i uhapsili osobu (57) iz okoline Smederevske Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sumnja se da je on, juče oko 17 časova, upravlјajući automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << „fijat dukato“, kod autobuskog stajališta na putu od Azanje ka Smederevskoj Palanci, oborio šezdesetpetogodišnjeg pešaka i nastavio da vozi.

Pešak je, nakon ukazane medicinske pomoći u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, prevezen u Urgentni centar u Beogradu.

Policijski službenici su operativnim radom identifikovali osumnjičenog i sinoć ga pronašli, kao i vozilo kojim je, kako se sumnja, udario pešaka.

Osumnjičeni je zadržan do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.