UČENIK PRETIO PREMIJERKI MELONI: Preduzećemo disciplinske mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:00

UČENIK PRETIO PREMIJERKI MELONI: "Preduzećemo disciplinske mere"

Haos u Italiji.
Italijanski srednjoškolac "pretio" je premijerki Đorđi Meloni rukama, gestikulirajući kao da će da pištoljem da puca u nju dok je danas obaveštavala Senat o sastanku Evropskog saveta.
Ćincija Šakomobono, direktorka škole ''Rigi'' u Rimu, čiji su učenici prisustvovali sednici Senata, rekla je za agenciju Ansa da će se dečak suočiti sa disciplinskim postupkom.
- Preduzećemo disciplinske mere. Ne smete da radite ovakve stvari -  rekla je ona, dodajući da je znala da postoje đaci, ekstremni levičari u školi, koji su kritički nastrojeni prema vladi, kao i prema krajnje desničarskim đacima.
Meloni je rekla da je bila šokirana takvim gestom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Melonijeva šokirana: Učenik glumio da joj "prijeti" pištoljem

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2024, 12:37

RIM - Italijanski srednjoškolac "prijetio" je premijerki Đorđi Meloni rukama, gestikulirajući kao da će pištoljem pucati u nju dok je obaviještavala Senat o sastanku Evropskog savjeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.