Izvor: Blic, 28.Feb.2018, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO NA VIDIKOVCU Muškarac (30) upucan u glavu ispred kafića

Muškarac od oko 30 godina upucan je noćas oko 2 sata ispred kafića na Vidikovcu, saznaje "Blic".

Napadač je na muškarca ispalio nekoliko hitaca u Ulici Vidikovački venac kod broja 118, a on je na licu mesta je preminuo.

- Hitna pomoć primila je poziv u 02.07 sati. Muškarac od oko 30 godina upucan je u glavu ispred kafića. Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt - kaže portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac sinoć upucan u glavu, policija pretresa vozila

Izvor: B92, 28.Feb.2018

Beograd -- Sinoć oko 02.27 u beogradskom naselju Vidikovac ubijen muškarac hicem u glavu. Policija pretresa vozila u tom delu grada...Oko 02:07 časova na Vidikovačkom vencu, hicem u glavu ubijen je muškarac starosti 30 godina, kažu iz Hitne pomoći i dodaju da je lekarska ekipa Hitne pomoći koja...

Nastavak na B92...

Tragedija u Sremčici: Radnik poginuo na stovarištu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2018

Na stovarištu u Sremčici jutros je poginuo radnik, saznaje Tanjug u Hitnoj pomoći...Hitnoj je poziv stigao oko 11 sati od MUP-a da je radnik povređen, ali su lekari na terenu mogli samo da konstatuju smrt...- Uvukla ga je mašina na stovarištu, tako da je ekipa Hitne pomoći samo konstatovala smrt...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.