U znak protesta žena se popela na Kip slobode FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 05.Jul.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U znak protesta žena se popela na Kip slobode FOTO/VIDEO

Njujork -- Posle četvoročasnovnog ubeđivanja, njujorška policija udaljila ženu koja se iz protesta popela na Kip slobode na državni praznik Dan nazavisnosti.

Ona se popela se na postolje Kipa slobode u Njujorku, gde je hodala duž ivice pored sandale kipa, a zatim sela. Zbog toga je evakuisano celo ostrvo slobode, prenosi AP.

Dva policajca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspela su da dođu do nje, a televizisjki snimak iz helikoptera pokazuje kako se ona sa njima pažljivo kreće duž ivice.

Prethodno je nekoliko ljudi ispred statue razvilo transparent sa zahtevom da se ukine Agencija za imigraciju i carine, nakon čega su uhapšeni.

Oni tvrde da nije bilo planirano da se žena popne na Kip slobode u znak protesta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Protestovala protiv Trampa: Uhapšena žena koja se popela na Kip slobode (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Jul.2018

Žena koja se popela u sredu na Kip slobode, uhapšena je posle četvoročasovne akcije spuštanja...Policija je u sredu, na Dan nezavisnosti, uhapsila ženu koja se popela na Kip slobode. Navodno je protestovala zbog imigracione politike Donalda Trampa...Američki mediji su preneli da se radi o Terezi...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.