ZA DECU OBOLELU OD RAKA: Nova Barbika bez kose!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA DECU OBOLELU OD RAKA: Nova Barbika bez kose!

Kalifornijska kompanija Matel najavila da će deo prihoda biti uplaćen organizacijama koje se bave istraživanjem raka

LOS ANĐELES - Odgovarajući na poziv potpisnika jedne peticije, vodeća svetska kompanija u proizvodnji igračaka Matel izbacila je na tržište Elu, Barbiku bez kose, namenjenu deci koja boluju od raka. Ćelava Barbika već neko vreme postoji, ali je njena proizvodnja bila ograničena.

Kreirana je 2011, specijalno za jednu devojčicu obolelu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << raka. Peticija, pokrenuta na sajtu change.org, ubedila je Matel da je proizvede u većem broju."Barbika na hemoterapiji" nema kosu, ali ima puno aksesoara, kao što su perike i marame.

Kalifornijska kompanija je najavila da će deo prihoda biti uplaćen organizacijama koje se bave istraživanjem raka. Lep gest, ali i dobar marketinški potez, smatraju američki mediji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U prodaji "Barbika na hemoterapiji"

Izvor: Prva.rs, 02.Jul.2014, 09:39

Ćelava Barbika već neko vreme postoji, ali je njena proizvodnja bila ograničena. Kreirana je 2011, specijalno za jednu devojčicu obolelu od raka. Peticij je ubedila je Matel da je proizvede u većem broju. .."Barbika na hemoterapiji" nema kosu, ali ima puno aksesoara, kao što su perike i marame....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.