Izvor: RTS, 22.Feb.2021, 23:50

U utorak sednica Predsedništva SNS-a, teme KiM i RS

Srpska napredna stranka održaće u utorak, 23. februara, sednicu Predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu, potvrđeno je Tanjugu.
Večernje novosti pišu da će na sednici, koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić, biti reči o stanju na KiM posle parlamentarnih izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u Srbiju trebalo da doputuje sledeće nedelje.
Takođe, kako se navodi, biće reči o situaciji u BiH, odnosno Republici Srpskoj, a očekuje se da će rukovodstvo SNS razmatrati i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Očekujem zajednički pritisak SAD i EU da Srbija prizna Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021, 05:09

Predsednik Aleksandar Vučić ukazao je da je pred Srbijom veoma težak period, tokom kojeg će biti suočena sa različitim pritiscima sa svih strana pre svega po pitanju Kosova i Metohije, te da očekuje zajednički pritisak SAD i EU da Srbija prizna Kosovo. Vučić je, nakon sednice Predsedništva,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prvo sednica, pa obraćanje Vučića

Izvor: B92, 23.Feb.2021

Srpska napredna stranka održaće od 16 časova sednicu Predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.