U udesu u Sićevačkoj klisuri ima povređenih

Izvor: Kurir, 26.Maj.2013, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu u Sićevačkoj klisuri ima povređenih

NIŠ - Dve osobe su povređene u sudaru četiri vozila u Sićevačkoj klisuri kod prvih tunela iz pravca Niša prema Pirotu, rekla je portparol Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović.

Prema prvim informacijama reč je bugarskim državljanima i povrede nisu teške, kazala je Pavlovićeva.

Sudar tri putnička automobila i jednog teretnog vozila dogodio se oko 18,30 časova, a policija će naknadno saopštiti kako je do nezgode došlo, navela je Pavlovićeva.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dve osobe povređene u Sićevačkoj klisuri

Izvor: juGmedia, 27.Maj.2013, 00:19

NIŠ – U Sićevačkoj klisuri dve osobe povređeno je u sudaru četiri vozila. Do nesreće je  kod prvih tunela iz pravca Niša ka Pirotu, saopšteno je iz niške policije.Prema prvim informacijama reč je bugarskim državljanima, a povređeni su zadobili lakše povrede...Sudar tri putnička automobila...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.