U udesu putničkog aviona 49 mrtvih

Izvor: RTS, 13.Feb.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu putničkog aviona 49 mrtvih

Avion sa 49 putnika pao je jutros na jednu kuću u Bafalu, u državi Njujork, i odmah bio zahvaćen velikim plamenom i oblacima dima. Uzroci pada aviona još nisu poznati.

Svih 49 putnika i članova posade poginulo je kada se putnički avion srušio jutros nedaleko od aerodroma Bafalo, na severu države Njujork, dok je na zemlji stradala još jedna osoba,.

Avion je leteo iz Njuarka, u Nju Džersiju i srušio se osam kilometara od aerodroma, navodi se u izveštaju američke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << TV stanice.

Avion je pao na jednu kuću u predgrađu Bafala.

Ta TV stanica je prikazala ostatke letelice koji gore u naseljenom kvartu. Dodaje se da su dve osobe prebačene u bolnicu.

Prema izveštaju Si-En-Ena, avion se srušio jutros oko 3.00 po srednjeevropskom vremenu, odnosno 21 po lokalnom.

Uzroci pada aviona još nisu poznati. U trenutku nesreće u Bafalu je padala jaka kiša.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.