U udesu povređena trudnica

Izvor: Blic, 05.Mar.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu povređena trudnica

U saobraćajnim nezgodama na beogradskim ulicama u protekloj noći povređeno je pet osoba, među kojima i jedna trudnica, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

"U Ulici Zorana Radosavljevića u Batajnici sinoć je oko 21 časova automobil udario dve ženske osobe. Mlađa osoba, stara 24 godine, u četvrtom mesecu trudnoće, zadobila je lakše povrede", rekla je agenciji Beta dr Nada Macura iz Hitne pomoći.

U isto vreme, na Zrenjaninskom putu, takođe dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osobe su u automobilskom udesu zadobile povrede grudnog koša, dok je rano jutros, oko pola pet, u saobraćajnoj nezgodi na Smederevskom putu suvožač zadobio lakše povrede glave zbog kojih je zbrinut na Urgentnom centru.

Prema rečima Nade Macure, Hitna pomoć je noćas izlazila na 114 intervencija, od čega 20 na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.