U udesu kod Blaca poginule majka i ćerka

Izvor: Blic, 28.Avg.2013, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu kod Blaca poginule majka i ćerka

Momirka (59) i njena ćerka Mirjana (28) Samardžić iz Beograda nastradale su u saobraćajnom udesu na putu Blace-Beloljin. Smrskana „zastava 101“ u kojoj su se nalazile Momirka i Mirjana

Nesreća se dogodila kada je automobil „zastava 101“, kojim je upravljala Momirka, proklizao na putu i bočnom desnom stranom udario u kamion. Od siline udarca, automobil se nekoliko puta tumbao i završio u kanalu pored puta.

Kako nezvanično saznajemo, majka i ćerka su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vraćale sa pijace u Blacu ka selu Tulare gde je živela Momirkina majka, Milica Jovanović (80).

- Samo smo joj rekle da su ćerka i unuka imale udes i da su povređene. Ona je srčani bolesnik, šećeraš i strahujemo kako će podneti kada čuje za tragediju - u šoku priča njihov rođak Zvonko Vučićević.

On kaže da su nastradale majka i ćerka živele u Beogradu, ali da su često dolazile i brinule se za vremešnu Milicu koju je osim godina pritisla i bolest. Kaže da su Momirka i Mirjana skoro celo leto provele u selu i da su svakog utorka išle na pijacu u Blacu.

- Momirka je bila razvedena, iz tog braka ima samo ćerku i nije se udavala, a radila je u policiji gde je i stekla penziju. Živela je sa ćerkom koja je završavala fakultet i kako sam čuo u selu, ostala su joj bila još dva ispita. Nažalost, nije imala sreće da diplomira - kaže komšija Janićije Petrović (66) iz Tulara.

Očevidac tragedije, koji je prvi pozvao Hitnu pomoć, i koji nije želeo da se predstavi, kaže da se istim putem kretao i da je i sam imao problem da zaustavi svoj automobil jer je kolovoz zbog kiše bio klizav. Verovatno je to bio razlog zašto je nesrećna žena izgubila kontrolu i udarila u kamion.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.