Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2017, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U torbi "Louis Vuitton" nosi namirnice s pijace

Objava na tajvanskoj društvenoj mreži privukla je pažnju tamošnjih korisnika interneta nakon što je jedan korisnik otkrio da njegova baka torbu "Louis Vuitton", koju joj je poklonio, koristi u potpuno pogrešne svrhe. Naime, njegova baka skupocjenu "Louis Vuitton" torbu koristi za nošenje namirnica s pijace.

Baka nije shvatila da je njena torba proizvod modnog giganta "Louis Vuitton".

Uzbuđeno mu je rekla, navodi unuk u objavi na kineskom jeziku, da je nova torba >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izuzetno vodootporna, ali pomalo teška.

Torba poznata pod nazivom Neverfull, u prevodu "nikad puna", veoma je cijenjena u Aziji, ali i cijelom svijetu i prodaje se po cijeni od oko 1.030 evra. Razočarani unuk objašnjava da mu je bilo dosta da gleda kako njegova baka godinama koristi staru torbu i da je htio da joj pokloni novu i malo skuplju tašnu.

Iako je ostao bez riječi kada je vidio svoju baku kako mu maše noseći skupocjenu torbu punu svježe ribe, priznaje da je odlučio da joj ne govori ništa jer je vidio koliko je srećna zbog nove torbe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.