U sudaru u Novom Sadu povređena jedna žena

Izvor: Blic, 06.Dec.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru u Novom Sadu povređena jedna žena

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 11 sati na uglu Sentadrejskog puta i Partizanske ulice povređena je šezdesetogodišnja R. Š. koju je sin vozio na lekarski pregled.

Do nesreće je došlo kada je automobil marke folksvagen iz nepoznatog razloga udario automobil marke Zastava kojim je upravljao Zoran Šimić iz Gospođinaca, što je dovelo do sudara.

- Stajao sam na semaforu s obzirom na to da je bilo crveno svetlo i video sam na retrovizoru da mi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << auto približava. Udario me je u zadnji deo automobila, jer nisam imao vremena da reagujem niti da se sklonim. Od siline udarca majka je udarila glavom u prednji deo automobila i krv je krenula iz nosa i glave - priča Zoran.

Lekari Hitne pomoći, odmah su stigli na lice mesta i odvezli Zoranovu majku, kako bi joj pužil neophodnu pomoć. Lekari hitne pomoći nisu želeli da govore za Blic o povređenoj R.Š.

Nakon saobraćajne nesreće nije bilo većeg zastoja, a policija je obavila uviđaj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena povređena u udesu na uglu Partizanske i Sentandrejskog puta

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2013

R.Šimić (60) povređena je danas u udesu koji se oko 11 časova dogodio na uglu Sentandrejskog puta i Partizanske ulice.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.