U sudaru kod Beočina troje mrtvih

Izvor: Blic, 30.Dec.2013, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru kod Beočina troje mrtvih

Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći u mestu Ćerević kod Beočina, rečeno je jutros agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

U nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.30 zbog guste magle, dva starija muškarca pronađena su mrtva u vozilu, a treća osoba preminula je nakon prijema u novosadsku bolnicu.

Vatrogasci su isekli automobil kako bi izvukli tela stradalih i povređenog.

Saobraćajna policija obavila je uviđaj. Nakon istrage biće poznate sve okolnosti udesa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri žrtve udesa kod Beočina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2013

U saobraćajnoj nesreći u blizini Beočina, u nedelju uveče, tri osobe su poginule kada je automobil "zastava 101" sleteo s puta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Troje mrtvih kod Beočina

Izvor: OkRadio.rs, 30.Dec.2013

Troje ljudi poginulo je u sudaru kod Beočina. Uzrok nesreće, najvervatnije, gusta magla. Nesreća se dogodila u nedelju uveče oko 21:30.   Dva starija muškarca pronađena su mrtva u vozilu, a treća osoba preminula je nakon prijema u novosadsku bolnicu.   Vatrogasci su isekli automobil...

Nastavak na OkRadio.rs...

Auto novosadskih tablica sleteo s puta, troje mrtvih!

Izvor: Press, 30.Dec.2013

Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da su u toj nesreći, koja se dogodila oko 21.30 sati u Čereviću, u automobilu koji je sleteo s kolovoza i udario u električni stub, na licu mesta poginuli meštani Dragan Kikaš (28) i Vladimir Kikaš (30), a Miodrag Nedić (23) je preminuo na putu do...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.