U sredu umereno oblačno i toplije, uveče naoblačenje

Izvor: Večernje novosti, 24.Sep.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sredu umereno oblačno i toplije, uveče naoblačenje

Tokom dana oblačno i toplije, krajem dana i tokom noći očekuje se jače naoblačenje s kišom U sredu će, kažu meteorolozi, biti umereno oblačno i malo toplije, vetar slab do umeren, južni i jugoistočni, a najniža temperatura oko 14, najviša oko 23 stepena.Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje s kišom.PROČITAJTE JOŠ - Narodnjacima teraju sa njiva divlje svinje!U četvrtak nas očekuje naoblačenje s kišom i pljuskovima sa grmljavinom koje će se sa severa i zapada proširiti na ostale krajeve, a posle podne i uveče padavine će prestati.Od petka do utorka pretežno sunčano i toplije.U sredu naoblačenje s kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umereno oblačno i toplije, uveče kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2019, 00:21

Danas će, kažu meteorolozi, biti umereno oblačno i malo toplije, vetar slab do umeren, južni i jugoistočni, a najniža temperatura oko 14, najviša oko 23 stepena...Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje s kišom...U četvrtak nas očekuje naoblačenje s kišom i pljuskovima sa grmljavinom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas umereno oblačno i toplije - Uveče nam stiže naoblačenje

Izvor: RTV Pink, 25.Sep.2019

Danas će, kažu meteorolozi, biti umereno oblačno i malo toplije, vetar slab do umeren, južni i jugoistočni, a najniža temperatura oko 14, najviša oko 23 stepena.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.