U školi zabranjeno čak i rukovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2009, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U školi zabranjeno čak i rukovanje

HARTFORD - Direktorka jedne osnovne škole u Konektikatu zabranila je svaki fizički kontakt učenika, pa čak i rukovanje, a onima koji to prekrše preti izbacivanje iz škole.

Zabrana je usledila nakon tuče dvojice učenika.

"Uočeno je zabrinjavajuće ponašanje dece koja se u poslednje vreme grle, ljube, diraju jedni drugim intimne delove tela, a čak se i udaraju. Zbog toga je ubuduće zabranjen svaki, pa i najblaži, fizički kontakt među učenicima", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napisala je u dopisu roditeljima direktorka Ketrin Vilijams.

Učenici i roditelji su zapanjeni, a u čudu su se našli i neki profesori. "Nije mi jasno kako ću ja ubuduće držati časove", rekao je profesor fizičkog vaspitanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.