U pucnjavi u Podgorici ranjena jedna osoba

Izvor: Blic, 17.Jul.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Podgorici ranjena jedna osoba

U pucnjavi koja se dogodila u 17.30 sati u podgoričkom naselju Zagorič povređen je V.S, saopštila je crnogorska Uprava policije.

V.S. je zadobio tri prostrelne rane na nozi. Policija traga za napadačem LJ.R. Crnogorska policija nije saopštila detalje kako je došlo do pucnjave, kao ni povod za upotrebu vatrenog poružja. U toku je istraga o ovom događaju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U pucnjavi u Podgorici ranjena jedna osoba

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jul.2014

U pucnjavi koja se dogodila u 17.30 sati u podgoričkom naselju Zagorič povređen je V.S, saopštila je crnogorska Uprava policije...V.S. je zadobio tri prostrelne rane na nozi. Policija traga za napadačem LJ.R. Crnogorska policija nije saopštila detalje kako je došlo do pucnjave, kao ni povod za...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.