Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi ranjen vođa navijača Crne Gore

NIKŠIĆ - Nikšićanin Pavle Zečević, vođa navijača reprezentacije Crne Gore, ranjen je danas u pucnjavi u Nikšiću, potvrđeno je iz crnogorske policije.

U policiji kažu da se pucnjava dogodila oko 16.00 časova, te da je na Zečevića pucala za sada nepoznata osoba koja ga je ranila u ruku.

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja i utvrđuje kako je došlo do pucnjave, navodi se u saopštenju.

Crnogorski mediji podsjećaju da je vođi navijača reprezentacije Crne Gore u oktobru prošle godine zapaljen automobil "reno senik" na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Nikšiću.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nikšiću upucan vođa navijača Crne Gore?!

Izvor: Mondo, 25.Apr.2018

Nikšićanin P.Z, vođa navijača reprezentacije Crne Gore, ranjen je danas oko 16 sati u tom gradu, kada je na njega pucala za sada nepoznata osoba..Ovu informaciju je portal CdM saznao nezvanično iz policije. Zečević je navodno ranjen u ruku i nije životno ugrožen...Policija intenzivno radi na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.