Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi ranjen muškarac, počinilac u bijegu

SARAJEVO - U kafiću Twins koji se nalazi u sarajevskom naselju Mojmilo prije pola sata došlo je do pucnjave u kojoj je muškarac ranjen u glavu, potvrđeno je za Faktor u MUP-u KS.

Kako se saznaje, ranjeni je odmah prebačen na KUM Kliničkog centra u Sarajevu, a počinilac je pobjegao sa mjesta događaja.

Policija poduzima sve mjere kako bi pronašla osumnjičenog.

Policijske patrole su već na mjestu događaja te će uskoro započeti i uviđaj.

Više informacija će biti poznato uskoro.

(faktor)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Osumnjičeni za sinošnju pucnjavu u Sarajevu predao se policiji

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2017, 09:36

SARAJEVO - Jedna osoba za kojom se tragalo zbog sinošnje pucnjave na Mojmilu spredala se policiji...Navodno se radi o Fahri Kahrimanu, koji je osumnjičen za pucnjavu u sarajevskom naselju Mojmilo koja se dogodila 20. 20 sati, a u kojoj je Haris Godinjak povrijeđen...Godinjak je više puta upucan u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.