U prodaji Blic žena sa knjigom Sandre Braun

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji "Blic žena" sa knjigom Sandre Braun

Novi bestseler Sandre Braun, ”Kuća u Ulici Indigo 22”, u prodaji je sa "Blic ženom" od 18. aprila po ceni od samo 199 dinara.

Radnja romana nam govori o lepotici po imenu Lora Nolan koja doživljava šok jer saznaje da je u dugovima do guše nakon očeve smrti.

Jedini izlaz iz situacije je da proda porodičnu kuću, čuvenu kuću Nolanovih iz Indigo ulice broj 22, koja joj znači sve u životu. Na scenu ubrzo stupa potencijalni kupac, milioner iz Atlante.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Umesto da se brzo izbavi iz problema, život joj iznenada postaje još komplikovaniji kada shvati da svoje imanje prodaje Džejmsu Padenu, butovniku koji se vraća u grad sa džakom para pokušavajući da njima opere burnu prošlost.

Da li će se sve komplikacije razrešiti…pročitajte u ovom uzbudljivom romanu.

"Blic žena" bez romana u prodaji je po redovnoj ceni od 29 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.