U prekidu saobraćaj na pruzi Niš-Dimitrovgrad

Izvor: RTS, 06.Jun.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prekidu saobraćaj na pruzi Niš-Dimitrovgrad

Zbog oštećenja železničkog mosta između stanica Ostrovica i Dolac, saobraćaj na tom delu pruge je od 10 časova u prekidu.

Međunarodni voz koji iz Beograda za Sofiju polazi u 21.50 saobraćaće do Niša i od Dimitrovgrada do Sofije, pa će putnici tog voza od Niša do Dimitrovgrad biti prevezeni autobusima, saopštile su "Železnice Srbije".

U povratku iz Sofije, međunarodni voz saobraćaće do Dimotrovgrada, a od Dimitrovgrada do Niša putnike će prevoziti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << autobusi.

Iz Niša će putnici nastaviti dalje vozom do Beograda, uz zakašnjenje od oko 120 minuta, navela je "Železnica Srbije".

Saobraćaj lokalnih putničkih vozova na pruzi Niš-Dimitrovgrad biće organizovan samo na relaciji Dolac-Dimitrovgrad-Dolac, dok na deonici Niš-Ostrovica-Niš lokalni putnički vozovi neće saobraćati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U prekidu saobraćaj na pruzi Niš-Dimitrovgrad

Izvor: Beta, 06.Jun.2014

BEOGRAD, 6. juna 2014. (Beta) - Železnica Srbije saopštila je da je pd petka u 10.04 u prekidu saobraćaj na pruzi Niš-Dimitrovgrad, zbog oštećenja železničkog mosta izmedju stanica Ostrovica i Dolac...Kako se precizira, zbog toga će medjunarodni voz koji iz Beograda za Sofiju večeras polazi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.